16 Haziran 2015 Salı

Taksim Kamera Sistemleri


İstanbul Taksim Kamera Sistemleri 

Geçenlerde bir monitör özelliği ilk duyurdu, ancak yeni ne diğer iyileştirmeler yok taksim alarm sistemleri fiyatları onun üzerinde sahip selefi karşılaştırmak nasıl görmek için anahtar özellikleri ve iki giriş seviyesi resimli özellikleri bir görünüm alır ve sizin için doğru olacağını.

Güneş gözlüğü ile eylem kam bağlar, Kafana bir kutu kamera çemberleme unutmak ve gözlük düz görüntüleri almak - Video gözlükleri fikri her zaman ilk bakışta kulağa hoş geliyor. Ne kadar büyük değil şu anda mevcut seçeneklerin sınırlı seçimi ve kazanılmış bir tat doğasıdır. Herkes bir Uygun kamera sistemleri veya "Benim güneş gözlüğü yüzden eczaneden aldılar unuttum" bir görünüm gözlük . minik Mark eylem kam seçtiğiniz gözlük kullanarak kendi inşa vererek sorunu çözer.

Avantajlı kamera sistemleri hizmeti Ölçüm ve 20 gram ağırlığında, Mark piyasadaki eylem arasında yer alıyor. Bu 100 derecelik merceğinden göz seviyesinin dünyayı filme, gözlük ya da güneş gözlüğü hemen her tapınağına kayış için tasarlanmıştır. Bu elastik kemerler basit bir dizi kullanır ve klipleri hızlı montaj, çok yönlü montaj sunmak entegre. Kamera dünyanın ilk gözlük monte eylem kam Mark çağırır ve günlük yaşam ve mesleki amaçlar, sen film etrafında bir kafa monte taksim kamera sistemleri giyen hayal asla şeyler için yararlı olacağına inanıyor. Tabii ki, o da giyilebilir kameralar silinmez bağlı kalması tüm bu aksiyon sporları için çalışacağız.

Mark  küçücük paket diğer modern eylem İp kamera sistemleri ürünleri bazı özelliklerin eksikliğini gerektirir, ancak kayıt çekimini basit yapmalıdır. Bir açma / kapama / kayıt düğmesi hızlı kontrol sağlar ve kamera kayıtları dosya 60 veya. Onun 300 İntech Güvenlik lityum-polimer pil saat ya da filme 45 dakika yeterli şarj sunuyor. Kamera ses kaydı, durum ışık, yuvası ve için bir mikrofon içerir.

temel donanım ve sınırlı çekim süreleri birçok eylem kam kullanıcılarına sevdirmek olmayacak, ama daha büyük boyutta ve rakiplerin daha karmaşık montaj donanımı olmadan basit bir kam için arayanlar hitap etmelidir. Bu gözlük için özel olarak taksim kamera alarm sistemleri fiyatları yapılmış olsa da, böyle bir küçük, hafif kamera, diğer ekipmanla monte etmek için yararlı olabilir nasıl hayal etmek zor değil.

Kamera yerden kazanılmış asla görünen analog cctv kamera sistemleri kampanyası düzenledi, ancak bu proje üzerinde çalışmaya devam ediyor ve başlatılması doruk üzerindedir. şirket bu ayın başlarında kam gösteren ve o kamera, elastik kemerler çeşitli boyutları, bir su geçirmez çanta kapasiteli bir kartı ve şarj donanımı içerecek olan 199,99 $, ABD için başlatacak anlattı. İlgili taraflar  sitesi kaydolma kendi bilgi listesine koymak için açılan yapabilirsiniz.
www.intechguvenlik.com

1 yorum: